📅معرفی تقویم اقتصادی فارکس
تقویم اقتصادی که اصطلاح انگلیسی آن Economic Calendar می باشد ، پلتفرم و بستری است که که به واسطه آن رویداد ها و اخبار فاندامنتالی و سنتیمنتالی را همراه با روز و ساعت و تاریخ می توان دنبال کرد و در تحلیل فاندامنتال خود جهت ترید و انجام معاملات در بازار استفاده نمود . اصطلاحات تقویم اقتصادی نیز برای یادگیری و بهره مندی از آن بسیار مهم است .
به جرئت می توان گفت که آموزش تقویم اقتصادی فارکس و آموزش خواندن تقویم اقتصادی ، سهم بسیار بزرگی در یادرگیری و موفقیت در مسیر معامله گری فارکس را دارد . پس در این مقاله با ما همراه باشید .
تقویم اقتصادی | ویژگی ها و مزایا |
🗓 تقویم اقتصادی فارکس فکتوری | 📈داده درست و دقیق |
🗓 تقویم اقتصادی دیلی اف ایکس | 📈رویداد های زیاد |
🗓تقویم اقتصادی اینوستینگ | 👍🏻توضیحات زیاد و پر جزییات |
🗓تقویم اقتصادی اف ایکس استریت | 📊انواع چارت مختلف و متنوع |
🗓تقویم اقتصادی اکونودی | 👌🏻پیش بینی عالی رویداد ها |
🗓تقویم اقتصادی تریدینگ اکانامیک | 🇮🇷دارای پشتیبانی فارسی |
برخی از بروکر های فارکس نیز اقدام به ارائه تقویم اقتصادی کرده اند که لیست آن ها قرار داده ایم :
جهت راهنمایی و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت نام بروکر های فارکس می توانید با پشتیبانی واتساپ و پشتیبانی تلگرام ما در ارتباط باشید .
📊تحلیل چیست ؟
تحلیل به معنای گرفتن تعدادی ورودی و داده و پردازش روی آنها و گرفتن نتیجه نهایی جهت تصمیم گیری در حوزه ای خاص می باشد . آن چه که مسلم است این است که در تحلیل صرفا قوی فکر و تعقب کافی نیست و برای بهبود عملکرد فرایند تحلیل و سرعت بخشیدن به آن نیاز به یک سری ابزار و وسائطی می باشد که به کمک آن ها می توانیم عملیات پردازش را روی داده ها و ورودی های خود با سرعت بیشتری پیاده کنیم نتیجه بهتر و دقیق تری جهت تصمیم درست و منطقی بگیریم .
یک از مهم ترین فاکتور های مهم در بازار مالی فارکس ، تحلیل تقویم اقتصادی فارکس است که در واقع اولین مرحله ی پیاده سازی تحلیل در بازار فارکس به شمار می رود .
در بازار ارز های دیجیتال نیز به همین صورت است و می توانید برای تحلیل فاندامنتال بازار رمز ارز و یا کریپتو ، به سراغ تقویم اقتصادی ارز دیجیتال بروید و از آن استفاده کنید . البته تقویم اقتصادی فارکس نیز معمولا برای تحلیل و بررسی شرایط بازار ارز دیجیتال نیز استفاده می شود .
بازار مالی نیز مانند هر چیز دیگری یک سری قاعده دارد که افراد را مجاب می کند که مهارت تحلیل را به کار گیرند تا رد آن موفق و سربلند بیرون آیند . بازار مالی دریایی مواج و پر خطر و پر ریسک می باشد و تردید و سرمایه گذاری در همچین بازاری نیازمند این است که سرمایه گذاران کم ترین اشتباه را در روند سرمایه گذاری خود مرتکب شوند و درست ترین تصمیم را بگیرند .
در این صورت است که می توانند موفقیت خود را در بازار مالی و سرمایه گذاری در بازار فارکس را تضمین کنند و بتوانند نتیجه مطلوب را دریافت کنند .
منظور ما از بازار مالی بازار هایی نظیر بازار فارکس ، بازار ارز های دیجیتال یا کریپتو و بازار سهام می باشد که فعالیت و سرمایه گذاری در این بازار ها نیازمند تحلیل است و در واقع تحلیل ابزاری است که به کمک آن ریسک فعالیت در این نوع بازار ها به حداقل می رسد .
📈انواع تحلیل در بازار های مالی
در بازار های مالی نظیر بازار فارکس ، روش های مختلفی برای بررسی و آنالیز آن وجود دارد . اما سه تا از اصلی ترین و مهم ترین روش های تحلیل می توان به تحلیل فاندامنتال یا بنیادی ، تحلیل تکنیکال یا نموداری و تحلیل سنتیمنتال یا خبری اشاره کرد که هر کدام ان ها سهم ویژه و عمده ای در کم کردن ریسک سرمایه گذاری و ارتقای احتمال موقفیت در آن را دارد .
تحلیل فاندامنتال چیست ؟
تحلیل بنیادی یا فاندامنتال تحلیل است که عوامل و محرک های اقتصادی را در سطح کلان بررسی می کند و باعث تعیین ارزش ذاتی یک کالا ، ارز و سهام می شود .
📈تحلیل فاندامنتال در فارکس چیست ؟
قبل از هر چیز لازم است تعریف آن را کنیم که فارکس چیست ؟ فارکس بازاری است که در آن افراد نسبت بین ارز ها و نوسان آن ها کسب سود می کنند . حال این که تحلیل فاندامنتال در این پروسه تریدینگ و سرمایه گذاری در فارکس چه نقشی دارد موضوع مورد بحث ماست .
همانطور که می دانید یا اگر نمیدانید بدانید که در بازار فارکس جفت ارز هایی وجود دارد که جهت کسب سود ، از نوسان بین آن ها استفاده کرده و ترید می کنید . حال برای این که روند این نوسان ها را شناسایی کنید . نیاز به مهارت تحلیل دارید که یکی از این مهارت های تحلیل ، تحلیل بنیادی یا فاندامنتال می باشد .
در بازار فارکس ، فاکتور و عواملی که تعیین کننده هستند و وضعیت عرضه تقاضا را شکل می دهند باید شناسایی شوند و پس از آن اقدام به ترید نمایید . این عوامل ، توسط تحلیل فاندامنتال شناسایی می شود .
به طور کلی تحلیل فاندامنتال یا تحلیل بنیادی در بازار فارکس ، از لحاظ ریشه ای و اصولی به بررسی بازار و شرایط آن می پردازد و پس از گرفتن نتیجه های لازم به وسیله آن می توان اقدام به تصمیم گیری در خوصوص ترید و معامله گرفت . حال این سوال پیش می اید که که تحلیل فاندامنتال فارکس در کجا و چگونه انجام می شود ؟
تحلیل فاندامنتال ابزار متعدد و مختلفی دارد که که مهم ترین و برجسته ترین این ابزار ، سایت هایی هستند که علاوه بر اعلام اخبار و جزئسیاتی که به ما در تحلیل فاندامنتال کمک می کنند ، شرایطی را نیز برای تحلیل خبری یا سنتیمنتال مهیا می کنند . قبل از ورود به حوزه ی ابزار و سایت های تحلیل بنیادی و تحلیل خبری لازم است که تعریفی برای تحلیل خبری یا سنتیمنتال ارائه دهیم و معنی آن را بهتر درک کنیم .
تحلیل سنتیمنتال در واقع تحلیلی است که بازار را از لحاظ شرایط احساسی و روانی مورد بررسی و آنالیز قرار می دهد . این موضوع غیر قابل انکار است که بازار های مالی بالاخذ بازار مالی فارکس شدیدا تحت تاثیر عوامل روان شناختی و احساسی هستند و به هیچ وجه نمی توان از این موضوع چشم پوشی کرد .
در حین فعالیت بازار این امکان وجود دارد که اخباری منتشر شود و تاثیر به سزایی بر روند بازار بگذارد . مثلا خبری مبنی بر حادثه یا یک بحرانی جهانی منتشر شود و و این خبر باعث افزایش ریسک سرمایه گذاری شده و از لحاظ روانی و احساس بازار را دچار تنش کرده و روند بازار را به سمت پایین و نزول سوق می دهد. البته تحلیل خبری و سنتیمنتال به این سادگی نیست و این نمونه ای ساده از این نوع تحلیل است .
برای تحلیل و بررسی یک بازار نظیر بازار فارکس از لحاظ روان شناختی نیازمند این موضوع هستیم که عوامل و فاکتور های متعددی می باشیم که پی در پی رخ می دهند و تاثیر خود را بر روی بازار لحاظ می کنند .
آن چه که مسلم است این است که تحلیل خبری یا سنتیمنتال به اندازه تحلیل بنیادی یا فاندامنتال از درصد اهمیت بالایی برخوردار است و نمی توان از ان صرف نظر کرد .
اکنون که با مفهوم تحلیل بنیادی و تحلیل خبری آشنا شده اید ، به سراغ بررسی سایت ها و ابزار هایی می رویم که در جهت پروسه تحلیل بازار به ما کمک شایانی می کنند و باعث تصمیم گیری هرچه بهتر برای معامله گری و تریدینگ می شوند .
یکی از برجسته ترین و معروف ترین سایت هایی که اطلاعات و اخبار بسیار مهمی را در رابطه با بازار های مالی مثل بازار فارکس منتشر می کنند ، سایت فارکس فکتوری می باشد . این سایت یکی از بهترین و قدیمی ترین و محبوب ترین سایت در حوزه ی تحلیل فاندامنتال و سنتیمنتال می باشد . جهت بهره مندی مطالبی که دارای آموزش سایت فارکس فکتوری می باشند می توانید از مقاله مربوط به سایت فارکس فکتوری وب سایت ما استفاده کنید .
بعید است که تریدری وجود داشته باشد که این سایت را نشناسد . در کنار این سایت سایت های دیگری نیز هستند که در جهت تحلیل فاندامنتال و تحلیل خبری ، در غالب تقویم اقتصادی به ما کمک کی کنند .
سایت هایی نظیر فایننشال تایمز ، بلومبرگ و یورو نیوز که از این قبیل هستند . حال به بررسی بیشتر و دقیق تر و معرفی سایت فارکس فکتوری می پردازیم تا امکانات آن را دریابیم و آموزش سایت فارکس فکتوری فرا بگیریم .
نرخ بهره نیز تاثیر به سزایی بر بازار مالی دارد که برای پیش بینی ان فاکتور هایی باید در نظر گرفته شود که در پیش بینی آن به ما کمک می کنند .
از جمله کلیدی ترین این فاکتور ها عبارت اند از :
- تصمیم ها و اقدامات مربوط به بانک مرکزی
- آمار مربوط به تولید ناخالص داخلی GDP
- نرخ بیکاری
- نرخ تورم
- تراز های اقتصادی و تجاری
- شاخص قیمت مصرف کننده
💷تولید ناخالص داخلی یا GDP چیست ؟
یکی از بهترین روش های سنجش اقتصاد یک کشور ، اندازه گیری تولید ناخالص داخلی می باشد . میزان تولیدی کشور و خروجی آن را به زبان ساده تولید ناخالص داخلی نام دارد . تولید ناخالص داخلی دارای دو نوع است : تولید ناخالص داخلی اسمی و تولید ناخالص واقعی .
تعریف و آموزش این مباحث مربوط به علوم اقتصادی می باشد بر همین اساس ترجیح می دهیم که زیاد وارد مباحث تخصصی علوم اقتصادی نشویم و از مسیر اصلی مطلب منحرف نشویم .
😕نرخ بیکاری ؟
نرخ بیکاری درصدی از جمعیت است که تمایل به کار و پیدا کردن شغل هستند ولی موقعیت شغلی و کاری برای این افراد نیست . در این شرایط می گویند نرخ بیکاری افزایش یافته است . نرخ بیکاری یکی از متعدد شاخص هایی است که تاثیر مستقیم بر نرخ بهره و تصمیمات بانک مرکزی مربوط به آن دارد . نحوه محاسبه نرخ بیکاری نیز ، نسبت افراد بیکار به نیروی کار می باشد .
📈نرخ تورم
نرخ تورم درواقع افزایش بی رویه ی سطح عمومی قیمت ها را نشان می دهد که باعث کاهش قدرت خرید می شود . تعریف های گوناگون و متعددی برای نرخ تورم وجود دارد ولی همه ی آنها مشترکا به افزایش کلی قیمت ها اشاره دارند .
💶شاخص قیمت مصرف کننده
این شاخص که cpi نام دارد شاخص قیمت مصرف کننده است . این متغیر تغیییرات قیمت برداخت شده اجناس و کالا ها توسط مصرف کننده را نشان می دهد . یکی از معیار های تاثیر گذار و کاههش نرخ تورم همین متغیر cpi است .
📉تراز تجاری
تفاوت بین ارزش پولی واردات و صادرات یک کشور در یک بازه ی زمانی را تراز تجاری می گویند . چنانچه تراز تجاری یک کشور مثبت باشد میزان صادرات آن کشور بیشتر از میزان واردات ان است و در صورتی که تراز منفی باشد میزان واردات ان بیشتر از میزان صادرات است .
از مزایای تراز تجاری مثبت یک کشور این است که باعت کاهش نرخ بیکاری و رونق اقتصادی و تورم می شود .
🔍بررسی و معرفی سایت فارکس فکتوری | آموزش سایت فارکس فکتوری | Forex Factory
سایت فارکس فکتوری ، یک سایت به اصطلاح فروم می باشد که کلیه اخبار و فاکتور های لازم برای تحلیل بنیادی و سنتیمنتال را در اختیار کاربران خود قرار می دهد . این سایت دارای ۶ بخش اصلی می باشد که هر کدام محتوای به خصوصی را در رابطه با بازار فارکس ارائه می دهند . به جرئت می توان گفت که بهترین سایت تقویم اقتصادی فارکس ، سایت فارکس فکتوری می باشد .
قسمت Forum این سایت که بخش بسیار کاربردی و جذابی است که کاربران در مورد موضوعات مختلف صحبت و می کنند و سوالات خود را مطرح کرده و به بررسی ان ها می پردازند .
قسمت بعدی این سایت Trades می باشد که در واقع یک امار کلی از معاملات و ترید های کاربران مطرح و حرفه ای این سایت منتشر می کند که شما می توانید جزییاتی اعم از مقدار سرمایه معامله شده درصد سود و زیان و زمان معامله آن را مشاهده کنید .
این بخش قسمتی دارد که در آن تریدر ها را بر مبنای میزان بازدهی و سود آن ها از معاملاتشان رتبه بندی کرده است که می توان بر مبنای آن تریدر مرجع خود را انتخاب کرد و از معاملات ان به عنوان سیگنال استفاده کرد .
قسمت بعدی سایت فارکس فکتوری بخش News است که اخبار اقتصادی مهم و مربوط به بازار فارکس را از منابع مختلف استخراج کرده و در اختیار تریدر ها و سرمایه گذاران قرار می دهند . این قسمت ، بخش بسیار مهمی برای تحلیل خبری و سنتیمنتال می باشد که مرتبا آپدیت و به روز می شود .
بخش بعدی بخش تقویم اقتصادی فارکس می باشد که یک از موارد مورد بحث ما در این مقاله می باشد . تا جای ممکن سعی می کنیم که جزییات و اطلاعات لازم در این زمینه را به شما عزیزان منتقل کنیم . با ما همراه باشید .
🔍بررسی و معرفی سایت بلومبرگ | آموزش سایت بلومبرگ | Bloomberg
سایت بلومبرگ نیز همانند سایت فارکس فکتوری ، یک سایت تحلیل خبری می باشد که بر مبنای محتویات و جزئیات آن می توان اقدام به تحلیل و تصمیم گیری در جهت معامله و سرمایه گذاری کرد .
این وبسایت بخش های مختلفی دارد . بخش های متعددی که در حوزه های مختلف که از طریق آ نها اقدام به انتشار اخبار می کنند . بخش هایی که شامل بازار های مالی ، صنعت ها ، تکنولوژی سیاست ارز دیجیتال و غیره … می باشد .
این سایت اساسا یک سایت اقتصادی محور می باشد که اخبار را در قالب های مختلف ولی مربوط به مسائل سیاسی و اقتصادی می باشد را مرتبا منتشر و بروز می کند . یک تحلیل گر فاندامنتال و سنتیمنتال اطلاعات و اخبار را از این سایت استخراج کرده و با بررسی آنها اقدام به تصمیم گیری در حوزه معامله گری خود می کند .
در بخش مارکت یا بازار وبسایت بلومبرگ تاپیک های مختلفی در رابطه با زمینه های اقتصادی وجود دارد که از جمله آنها می توان به تقویم اقتصادی مسائل اقتصادی ، بازار فارکس ، ای تی اف ها و مجلات اقتصادی و غیره اشاره کرد .
تقویم اقتصادی سایت بلومبرگ
سایت بلومبرگ نیز همانند سایت فارکس فکتوری دارای تقویم اقتصادی می باشد که امکانات ان تقریبا شبیه به امکانات تقویم اقتصاد فارکس فکتوری است . این تقویم اقتصادی در واقع از سوی سایت اینوستینگ دات کام منتشر شده و توسط سایت بلومبرگ قرار داده شده است .
در تقویم اقتصادی بلومبرگ می توانید تقویم اقتصادی روزانه فارکس و اخبار را بر مبنای کشور ، نوع خبر و میزان اهمیت آن فیلتر و دسته بندی کنید که همانطور که پیش تر گفتیم هر کدام از آن ها مختص یک نوع خاصی از سه نوع تریدر و معامله گر می باشد .
وجه تمایز تقویم اقتصادی این سایت با تقویم اقتصادی سایت فارکس فکتوری این است که در قسمت فیلتر کردن این آپشن که بر مبنای کشور می توان فیلتر و دسته بندی کرد در تقویم اقتصادی فارکس فکتوری وجود ندارد و در ان صرفا می توان اخبار را بر مبنای تعداد محدودی از ارز های رایج دسته بندی کرد اما در تقویم اقتصادی بلومبرگ بر مبنای کشور دسته بندی می شود .
یک ویژگی بسیار خوبی که سایت بلومبرگ دارد این است که یک قسمت به اسم اف ایکس دارد که اخبار منحصر به فرد مربوط به تغییرات بین ارز کشور های مختلف در آن جا منتشر می شود که می شود در معامله بازار های فارکس از آن ها استفاده کرد .
یک مزیت خوبی دیگری که سایت بلومبرگ دارد این است که در مورد کریپتو ان اف تی و ارز های دیجیتال نیز اخبار زیادی منتشر می کند که در تحلیل و تصمیم گیری جهت معامله بسیار موثر می باشد .
همچینین بلوکبرگ یک بخش لایو دارد که اخبار و کلیه مطالبی که به صورت نوشتاری در وبسایت خود منتشر می کند را به صورت لایو و تصویری آن ها را باز گو می کند و به سمع و نظر بیننده می رساند .
🔍بررسی و معرفی سایت اینوستینگ | Investing
اگر دنبال یک سایت خبری معروف و برجسته هستید سایت اینوستینگ یکی از بهتری هاست . این وبسایت سایتی است که بر محوریت بازار های مالی مثل بازار سهام بازار فارکس و بازار کریپتو می چرخد . این وبسایت همانند سایت های دیگر گه در مورد آن ها توضیحاتی دادیم ، بخش های مختلفی نیز دارد که به صورت مجزا اقدام به فعالیت در زمینه های مختلف بازار های مالی کرده است .
بخش کریپتو که اطلاعات جامعی را در مورد انواع ارز های دیجیتال نوشته است و نرخ تغییرات و حجم معاملات ان ها را به صورت لایو و زنده و لحظه ای ارائه داده است .
همچنین ، همانند سایت تریدنگ ویو نمودار نماد ها و جفت ارز های کریپتو را نشان می دهد و در آن ابزار تحلیل تکنیکال نیز ارائه می دهد .
تحلیل تکنیکال چیست ؟
تحلیل تکنیکال عبارت است از تحلیل نموداری و قیمتی نمودار بر این اصل که تاریخ همیشه تکرار می شود . ابزار ها و روش های مختلفی برای پیاده سازی تحلیل تکنیکال وجود دارد که به صورت مختصر به بعضی از آن ها اشاره خواهیم کرد .
در تحلیل تکنیکال روش های مختلفی وجود دارد که از جمله آن ها تحلیل تکنیکال سنتی که با استفاده از الگو های کندلی و خطوط روند انجام می شود . تحلیل تکنیکال با استفاده از اندیکاتور ها که توابع برنامه نویسی شده هستند که روی نمودار افتاده و نتایجی به ما در راستای تصمیم گیری در معامله می دهد .
در وب سایت اینوستینگ ، سیگنال های اندیکاتوری نیز داده می شود . در قسمت تکنیکال سیگنال ها بر مبنای نوع اندیکاتور دسته بندی شده اند . و برای جفت ارز های مختلف سیگنال صادر می کنند. این سیگنال ها برای جفت ارز ها ی فارکس ، شاخص ها و سهام ها منتشر می شود.
تقویم اقتصادی سایت اینوستینگ نیز در واقع همان تقویم اقتصادی می باشد که در سایت بلومبرگ قرار گرفته و همه ی آپشن هایی که پیشتر در رابطه با آن توضیح داده ایم در این تقویم اقتصادی وجود دارد . در حالت کلی تقویم اقتصادی بسیار جامع و کاربر پسندی دارد و اطلاعات خوبی را برای معامله گری و پیاده سازی تحلیل تکنیکال منتقل می کند .
اینوستینگ نیز مانند بلومبرگ و سایت های مشابه اخبار و اطلاعاتی را که به صورت مکتوب در سایت خود نوشته است را به صورت لایو نیز بیان می کند .
👍🏻مزایای تقویم اقتصادی سایت Investing
- توضیحات فراوان در مورد هر رویداد
- ارائه داده ها واطلاعات تاریخی به صورت چندین دهه
- آپدیت کردن خودکار صفحه بدون نیاز به رفرش صفحه و نمایش آخرین جزییات
معایب تقویم اقتصادی سایت Investing
- وجود تبلیغات بسیار به خصوص در نسخه موبایل
- سرعت لود شدن صفحات نسبت به بقیه وبسایت ها پایین است .
🔍بررسی و معرفی سایت دیلی اف ایکس | Daily FX
این سایت دارای رابط کاربری بسیار روان و منظم می باشد . این تقویم اقتصادی یکی از بهترین و جذاب ترین انتخاب کاربران و تریدر های ایرانی می باشد . اگر به دنبال بهره مندی هر چه بیشتر و کارا تر از حوزه ی تحلیل فاندا منتال در جهت سوداوری بیشتر هستید ، تقویم اقتصادی این سایت گزینه بسیار مناسبی برای شما می باشد .
تقویم اقتصادی این وب سایت به گونه ای است که به راحتی و به بهترین نحو ممکن می توانید متناسب با نیاز خود آن را شخصی سازی کنید . در تقویم اقتصادی DailyFX اسم رویداد که در کنار پرچم کشور ها استفاده می شود که این مورد تقویم اقتصادی این وبسایت را بسیار کاربرپسند تر کرده و رابط کاربری مناسبی را درست کرده است .
برای یادگیری و اطلاع از نحوه به کارگیری موارد مختلف در تقویم اقتصادی DailyFX می توانید از بخش راهنمای این تقویم استفاده کنید . قسمت فیلتر تقویم اقتصادی DailyFX ، بسیار انعطاف پذیر و راحت می باشد و پیدا کردن رویداد های گوناگون بر مبنای درصد اهمیت آنها و کشور مد نظر امکان پذیر است .
این تقویم اقتصادی داده های خود را تا یک سال نگهداری می کند و همه ی آن ها را می توان در این مدت بارگزاری و مشاهده کرد . یکی از معایبی که تقویم اقتصادی DailyFX دارد این است که داده ها و اطلاعات آپدیت و ویرایش شده را به کاربران خود اطلاع نمی دهد .
به محض ورود به تقویم اقتصادی وب سایت DailyFX لوکیشن شما به صورت اتوماتیک شناسایی می شود و تاریخ و ساعت وبسایت بر اساس آن تنظیم می شود . مشاهده رویداد ها به صورت دیروز امروز فردا هفت روز آینده و هفت روز گذشته امکان پذیر می باشد و بدین طریق می توانید به داده ها دسترسی پیدا کنید .
در تقویم اقتصادی این وبسایت نیازی به رفرش کردن وبسایت ندارید و به صورت پی در پی خود وبسایت صفحه را به روز رسانی می کند . همچنین سرعت بارگزاری وبسایت بسیار سریع و روان است .
در تقویم اقتصادی DailyFX می توانید رویداد های بسیار زیادی را پیدا کنید که این وب سایت در این مورد بسیار عالی و موفق عمل کرده است به طوریکه در یک ماه به طور متوسط می توانید حدود هزار رویداد مختلف در زمینه فارکس و سطح کلان اقتصادی پیدا کنید .
همچنین این وبسایت قابلیت گرفتن خروجی و پرینت از داده ها و رویداد های خود دارد و به راحتی می توانید داده های آن را پرینت بگیرید و مطالعه نمایید .
👍🏻از مزایا و معایب تقویم اقتصادی DailyFX میتوان به طور خلاصه به موارد زیر اشاره کرد .
- امکان جست و جو بر مبنای کلمات کلیدی
- امکان فیلتر اطلاعات بر مبنای یک روز خاص و مطالعه اطلاعات گذشته
- محیط کاربرپسند با رابط کاربری بالا و بدون تبلیغات مزاحم
- رویداد های بسیار بالا در مقایسه با رقبای خود مثل فارکس فکتوری یا بلومبرگ
- موبایل فرندلی بودن وبسایت با امکانات مناسب
- نمایش ندادن جزییات گذشته داده های وبرایش شده که تنها عیب این وبسایت می باشد که در مقابل متعدد مزایای این وبسایت قابل چشم پوشی می باشد .
🔍بررسی و معرفی سایت اف ایکس استریت | FXStreet
تقویم اقتصادی اخبار فارکس سایت FXStreet نیز همانند وبسایت های دیگر رویداد های مالی به خصوص رویداد های کربوط به بازار مالی فارکس را به صورت گشترده ارائه می دهد .
این وبسایت سایتی بسیار ایده آل و حرفه ای در زمینه تحلیل فاندامنتال و تحلیل خبری می باشد و اگر به دنبال سایتی هستید که جزییات رویداد ها ی مالی را به صورت دقیق و منظم به رابط کاربری مناسب ارائه دهد ، این سایت از بهترین گزینه ها برای انتخاب است .
این وبسایت یک سری چارت در اختیار کاربران قرار داده است که به واسطه آن ها می توان واکنش و نوسان جفت ارز های مختلف را با توجه به رویداد های مختلف بررسی نمود .
در رویداد های منتشر شده توسط تقویم اقتصادی سایت FXStreet ، رویداد هایی که ویرایش شده اند با یک علامت که به صورت خاکستری می باشد مشخص می شوند . این تقویم اقتصادی دارای فیلتر های بسیاری می باشد و بدون هیچگونه مانع و مشکلی ، کاربران می توانند اقدام به استفاده از رویداد های مد نظر خود کنند .
منطقه زمانی شما به محض ورود به این وبسایت به صورت خودکار و اتوماتیک تشخیص داده شده و همچنین می توانید به صورت دستی نیز آن را تغییر دهید .
می توانید داده های تاریخی این وبسایت را نیز تا سال 2007 به عقب برگردانید و همگی آن ها را مشاهده کنید . تقویم اقتصادی FXStreet از طریق اپلیکشن نیز قابلیت دسترسی دارد اما نسخه اپلیکیشن آن و همچنین نسخه مرورگر این تقویم اقتصادی امکان فیلتر رویداد ها را ندارند .
👍🏻برخی از مزایای تقویم اقتصادی FXSreet به شرح زیر می باشد .
- نشان دادن انواع متعدد چارت
- امکان به روز رسانی صفحه به صورت پی در پی بدون نیاز به رفرش کردن صفحه
- دارای فیلتر های بسیار با قابلیت فیلتر با کلمات کلیدی و بازه های زمانی مختلف
- دارای نوتیفیکیشن و هشدار هایی رویداد ها
- داده های بسیار گسترده و چند ساله
- تنها عیبی که می توان به آن اشاره کرد این است در این وبسیات حجم بالایی از تبلیغات وجود دارد که کاربر را بسیار اذیت می کند .
🔍بررسی و معرفی سایت اکونودی | Econoday
یک سایت بسیار ساده و راحت در جهت تحلیل فاندامنتال و رویداد های اقتصادی بسیار مفید و مناسب می باشد تقویم اقتصادی سایت اکونودی می باشد .
تقویم اقتصادی Econoday ، برای دسته بندی رویداد ها از پرچم آنها و دو حرف اول نام کشور ها استفاده کرده است . برای یادگیری اطلاعات بیشتر د رمورد این گونه علامت هایی که تقویم اقتصادی Econoday برای دسته بندی رویداد ها ارائه داده است می توانید از راهنمای علامت ها کمک بگیرید .
این تقویم اقتصادی تنها دارای یک گزینه فیلتر مربوط به کشور می باشد و به صورت کلی دارای امکان فیلتر 12 کشور است . منطقه زمانی تقویم اقتصادی Econoday به صورت پیشفرض به محض ورود بر روی منطقه زمانی شما تنظیم می شود . همچنین می توانید بخ صورت دستی آن را تغییر دهید.
در این تقویم اقتصادی فارکس ، داده های ویرایش شده و ویرایش نشده نیز نمایش داده می شود ، یکی ویژگی های مثبت این تقویم اقتصادی این است که وبسایت Econoday همواره تاکیید بر سادگی و روان بودن سایت دارد بنابراین تقویم اقتصادی آن بسیار ساده و راحت طراحی شده به طوری که می توان به راحتی و سادگی تمام به داده های روازانه هفتگی و ماهانه دسترسی داشت .
👍🏻از مزایای این تقویم اقتصادی فارکس می توان به موارد زیر اشاره کرد .
- عملکرد بسیار خوب در پیشبنی رویداد ها
- ساده و روان بودن وب سایت
- توضیحات کامل برای رویداد های مالی و اقتصادی
- عدم وجود تبلیغات مزاحم و اذیت کننده
- پوشش دادن رویداد های مهم اقتصادی
از معایب تقویم اقتصادی Econoday می توان به عدم به رزو رسانی خودکار و عدم وجود چارت اشاره کرد .
🔍بررسی و معرفی تقویم اقتصادی سایت تریدینگ اکانامیکس | Trading Economics
تقویم اقتصادی سایت Trading Economics ، دارای چارت چند منظوره می باشد که انواع چارت را برای بازه های مختلف زمانی نشان می دهد . چارت هایی با فرم میله ای هستوگرام خطی و غیره را به نمایش در می اورد.
در این وبسایت می توان به داده های قبلی ویرایش شده نیز دسترسی پیدا کرد .
رویدادهای تقویم اقتصادی Trading Economics دارای فیلتر های مربوط به کشور و نوع تاثیر گذاری و درصد اهمیت می باشد .
فیلتر های کشور تقویم اقتصادی دارای بیش از 130 کشور می باشد . این تقویم اقتصادی نیازی به رفرش دستی ندارد و به صورت اتوماتیک اقدام به رفرش کردن سایت می کند .
پلتفرم این وبسایت دارای موبیال فرندلی می باشد . همچنین این وب سایت دارای اپلیکیشن اختصاصی نیز می باشد . تقریبا شبیه به وبسایت ]خود طراحی کرده است با این تفاوت که واچ لیست نیز برای دنبال کردن رویداد ها می باشد .
👍🏻از مزایای تقویم اقتصادی Trading Economics می توان به موارد زیر اشاره کرد .
- پشتیبانی از زبان فارسی و رویداد های مربوط به اخبار ایران
- به روز رسانی اتوماتیک
- دارای امکان ثبت در واچ لیست
✍🏻جمع بندی
به طور کلی برای انجام پیاده سازی یک تحلیل با کیفیت و دقیق ، نیاز به ابزار های کاربردی و مناسبی خواهید داشت که راه تحلیل را برای شما تسهیل و آسان سازد . از جمله این ابزار ، تقویم اقتصادی است .
انواع مختلفی تقویم اقتصادی وجود دارد و وبسایت های مختلفی این تقویم های اقتصادی را ارائه می دهند . همچنین بروکر هایی نظیر بروکر آلپاری و بروکر آمارکتس نیز اقدام به ارائه تقویم اقتصادی کرده اند که معامله گران و کاربران آن ها می توانند به راحتی از آن ها بهره مند شوند .
سوالات متداول
☝🏻تحلیل فاندامنتال فارکس چیست ؟
👈🏻تحلیل فاندامنتال یا تحلیل بنیادی تحلیل است که به بررسی و آهنالیز اخبار اقتصادی و شرایط اقتصادی در سطح کلان می پردازند که پیشبینی روند قیمت را تسهیل سازد . این نوع تحلیل بیشتر برای تحلی سهام و بازار بورس کاربرد دارد اما به منظور معاملات فارکس نیز از آن استفاده می شود .
یکی از مهم ترین ابزار تحلیل فاندامنتال تقویم اقتصادی می باشد . جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید از طریق واتساپ و تلگرام با پشتیبانی در ارتباط باشید .
☝🏻تحلیل سنتیمنتال فارکس چیست ؟
👈🏻تحلیل سنتیمنتال بخ تحلیل خبری و روانشناختی بازار گفته می شود که بر مبنای اخبار اقتصادی انجام می شود و بیشتر واکنش روند بازار و قیمت ها را به اخبار مورد بررسی قرار می دهد . این تحلی تا حد زیادی برای افرادی مناسب است که در حوزه ی اسکالپ بازار فارکس کار می کنند .
☝🏻تقویم اقتصادی فارکس و اخبار فارکس چه فرقی دارند ؟
👈🏻تقویم اقتصادی شامل نشست ها رویداد ها و گزارش های مهم اقتصادی در سطح کلان اقتصادی است که از آن ها با خبر می شویم اما اخبار فارکس اخباری است که صرفا مربوط به حوزه ی فارکس می باشد .
☝🏻بهترین تقویم اقتصادی فارکس چیست ؟
👈🏻بهترین تقویم های اقتصادی شامل موارد زیر می باشد :
- تقویم اقتصادی فارکس فکتوری
- تقویم اقتصادی بلومبرگ
- تقویم اقتصادی تردینگ اکانامیکس
- تقویم اقتصادی دیلی اف ایکس
☝🏻مهم ترین رویداد های تقویم اقتصادی چیست ؟
👈🏻مهم ترین رویداد ها مثل نشتس اوپک و نشت بانک مرکزی آمریکا و اروپا می باشد که تاثیر بسیار زیادی در شرایط و روند نماد ها و جفت ارز های بازار فارکس دارد . این گونه رویداد ها معمولا شرایط اقتصادی کشور ها را در سطح کلان اقتصادی مشخص می کنند و به وسیله آن ها می توان شرایط اینده ی بازار را پیش بینی کرد .
☝🏻مهم ترین شاخص های تقومی اقتصادی چیست ؟
👈🏻از مهم ترین شاخص های تقومی اقتصادی می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- شاخص بهای مصرف کننده CPI
- شاخص بهای تولید کننده PPI
- نرخ بیکاری
- شاخص GDP
- نرخ تورم